Węglowodany pod kontrolą! Zastanawiasz się gdzie kupić chleb KETO? U Nas już możesz ... Nowość
Dostępny wyłącznie w sklepach firmowych Zapraszamy
Prawie zima Promocja
Prawie zima, prawie święta. Aby słodko przygotować się na Święta Bożego Narodzenia mamy w promocji dwa ciasta, aż dwa. Pierwsze to Makowiec zawijany, przedstawiać nie trzeba. Ale drugie to coś bardzo świątecznego: Ciasto serowo-makowe, połączenie...
Otwieramy nowy sklep Nowość
Zapraszamy do całkowicie nowego sklepu w nowym rejonie miasta. Otworzyliśmy sklep firmowy na ulicy Agrestowej 3B/12 na Osiedlu Zacisze. Z okazji otwarcia mamy w dodatkowej promocji Chleb Baltonowski w niższej cenie aż do 14 listopada. Zapraszamy.
Babka z metra Nowość
"Może kupić babkę. Ale po co mi cała okrągła babka, nie dam rady zjeść." Dylemat może rozwiązać nasz produkt: Babka z metra. Można kupić nawet maleńki kawałek do kawy. Zapraszamy.
Pieczemy ponad 30 lat!
REMA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. w Zielonej Górze została założona w 1991 roku. Podstawowym celem działalności przedsiębiorstwa jest produkcja piekarnicza i ciastkarska oraz dystrybucja wyrobów na terenie regionu. Obecnie nasze produkty dostarczamy na teren miasta Zielonej Góry, gdzie posiadamy sklepy firmowe oraz zaopatrujemy klientów na siedmiu kierunkach prowadzących do większych miast w regionie...
Oferujemy około 150 gatunków wyrobów piekarniczych, ciastkarskich i cukierniczych
Firma wytwarza około 150 gatunków pieczywa, zarówno wyrobów piekarniczych, ciastkarskich oraz cukierniczych. Odbiorcami naszych produktów są sklepy spożywcze, punkty małej gastronomii, restauracje oraz przedszkola i szkoły. Naszymi dobrymi klientami są także osoby zaopatrujące się w naszych sklepach firmowych. Do produkcji używamy wysokiej jakości surowców od sprawdzonych dostawców.
Szukasz naszego sklepu? Zapraszamy!
Stawiamy na tradycję i walory smakowe naszych wyrobów
Tradycja i walory smakowe naszych wyrobów. Stałym celem firmy jest osiągnięcie i utrzymanie wysokiego poziomu jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Wdrożyliśmy system bezpieczeństwa zdrowotnego oparty na analizie zagrożeń i krytycznych punktów kontroli HACCP, zgodnie z jego 7 zasadami określonymi w Kodeksie Żywnościowym.
W chwili obecnej zatrudniamy 47 osób oraz szkolimy kilku uczniów w zawodach ciastkarz i piekarz, zapewniamy też pracę osobom świadczącym nam usługi transportowe na terenie regionu.